Etusivu » Ajankohtaista » Uusi aika 2019

Uusi aika 2019

kirjoittanut

kategoriassa .

Yhdistyksemme sääntöuudistuksen voimaantulon ensimmäinen vuosi on meneillään. Se merkitsee sitä, että vuosikokous pidetään vastedes vuosittain jo keväällä. Toimintakertomuksessa käsitellään vain viime kesän vuosikokouksen ja vuoden lopun välinen aika. Seuraavina vuosina toimintakertomukset kattavat aina kuluneen vuoden — kuten tilinpitokin. Toivottavasti kaikki sopeudumme hyvin muutokseen. Kesällä aiotaan järjestää jonkinlainen kesätapaaminen ”korvaamaan” poisjäävä vuosikokous.

Hiihtoloman aikaan olin poikani perheen kanssa mökillä. Viime syksynä tehtyjen mökin sähköistystöiden johdosta olo oli aika miellyttävää entiseen sähköttömään 70 vuoteen verrattuna.
Lunta oli riittämiin, mutta ikävä kyllä jäistä hankea ja liukkaita rinteitä ja teitä. Viisi avantoakin kairattiin, mutta ei saatu yhtään kalaa. Jää oli paksua, mutta aika hötöä ja vetistä alaosan teräsjäähän saakka. Vesi varmaan nousee selkeästi, kunhan lumet sulavat. Riittävä vesimäärä tarvittaisiinkin, jotta pohjapadon toimintaa voitaisiin arvioida kunnolla.

Talven aikana on hankittu ”vähän” lisää uistimia ja kalastusvälineitä sekä veneeseen uusi kaikuluotain. Nyt ne isot kuhat ja hauet löytyvät!

Seuraavien pakkasten jälkeen talven selkä varmaan jo taittuukin eikä jäiden lähtöönkään ole enää kuin puolisentoista kuukautta.

Hyvää kevättä kaikille — tavataan vuosikokouksessa!

Heikki Halttunen
Puheenjohtaja
heka.halttunen@gmail.com
1.3.2019